När den ena tvillingsjälen flyr


Oftast är det en av tvillingarna som "vaknar" innan den andra och det vanligaste är att det är den med feminin energi. Det kan stundtals kännas fruktansvärt och ensamt att vara den som är "vaken". För vem pratar man med och berättar om alla dessa känslor som man knappt själv förstår sig på?! Ingen som inte mött sin tvillingsjäl, kommer förstå. Så att prata med sina vänner man har, kan göra att du faller ner i 3D.

Det kan kännas som att du blir ignorerad i perioder, då det är total tystnad. Det kan upplevas som tortyr, men dessa perioder är till för att du ska kunna jobba med dig själv. Fundera på vad för känslor som väcks i dig när du blir ignorerad (ex ensamhet, svartsjuka, ångest, övergivenhet). Gå in i varje känsla på djupet och ge dig själv det du behöver för att tillgodose dina behov, så du inte längre behöver känna på det sättet. Det är ditt ansvar och inte din tvillingsjäls.


Försök ta dig till 5D genom att tänka på att du redan är med din tvillingsjäl. Känn efter hur det känns när ni får vara med varandra? Vad gör ni tillsammans? Hur och vart bor ni? Gå in i känslan och känn dig trygg med att det kommer bli ni, att du kommer få uppleva allt det som du vill. 


MEN först måste du ta dig an alla de utmaningar som kan uppstå. Du kan behöva separera, stå emot vänner och familj som tycker att du ska välja nån annan pga ålder, kultur, kön osv. Vänta inte in din TS, börja ta det steg som behöver tas redan direkt. Var så säker på att din TS känner exakt som du, h*n vill vara med dig exakt lika mycket som du vill vara med h*n. Din TS har också utmaningar att ta sig igenom. Genom att någon av er börjar så hjälper ni varandra omedvetet, för det som sker i den ena, sker även i den andra. Ni har samma energier, ni är sammankopplade hela tiden själsligt. 


Vad får dig att hamna i 5D? Tvillingsjälar förenas i 5D, vilket innebär att du behöver ta dig dit, släpp alla "jordiska problem" så som att det aldrig skulle kunna bli ni, "för att" en massa bortförklaringar som håller dig kvar i 3D. Såklart att det kommer bli ni! Tvillingsjälar är ämnade att vara med varandra. Det är ni själva som bestämmer hur lång tid det tar tills ni kan återförenas i harmoni. Gör jobbet med dig själv, anta alla utmaningar som är hinder för att ni ska kunna få vara tillsammans. Kanske behöver du säga upp kontakten med folk som drar ner dig, börja stå upp för dig själv mer, vara ärlig med dig själv om vem du verkligen är och börja visa det utåt. Säga upp dig från jobbet om du vantrivs, för att i stället göra det som du verkligen vill. Ett tips är att söka information som håller dig i 5D, tex på youtube, bloggar eller i Facebookgrupper där du kan möta andra i samma situation. Var noga med att välja att skriva/prata med de som håller en positiv syn på tvillingsjälsresan, så att ni inte drar ner varandra i 3D. Är det en grupp som drar ner dig, lämna genast. Det som är målet med tvillingsjälsresan är att komma till harmoni i sig själv, finna kärleken till det mesta i livet (framför allt till sig själv) och få ett positivt tankesätt. När du är där, då är (åter)föreningen med din tvillingsjäl i harmoni, väldigt nära! 

Ha tålamod, släpp kontroll på att det ska bli så som du tycker, släpp all negativitet, känn tillit till dig själv och till tvillingsjälsresan. Lyssna inte på vad andra tycker att du ska göra, känn i ditt hjärta och följ det. Är ni Tvillingsjälar, så kommer det bli ni! 


Fredagen den 8 maj så öppnar vi dörrarna till en särskild facebookgrupp för Tvillingsjälar. Den är till för enbart er som funnit er tvillingsjäl men ännu inte återförenats. Där kan ni tillsammans hjälpas åt att hålla er i 5D, knyta kontakter er i mellan och på så vis stötta varandra. Läs mer om att bli medlem här


Kramar från Jenny och Andreas