KARMISKA RELATIONER

08.03.2020

 • De flesta av er kommer troligtvis känna igen sig i beskrivningen av vad en karmisk relation är. Faktum är att det är den vanligaste relationstypen. Dessa relationer är nödvändiga för att vi ska kunna utvecklas och "lära oss", för att kunna ta oss fram starkare här i livet. De är också till för att förbereda oss inför mötet med vår tvillingsjäl eller själsfrände.Vi har båda två, stor erfarenhet av tuffa karmiska relationer bakom oss. Vi vill understryka att det aldrig är meningen att det ska börja gro en bitterhet i oss efter den här typen av relation, tvärtom! Det är meningen att man ska ta sig ur, se sin egen del i det, ta lärdom, växa sig starkare och se på livet med ännu mer kärlek än innan. Dock kan det ta tid att läka efter allt vad man kan tänkas behövt genomgå relaterat till en karmisk relation.Hur vet man då att det är en karmisk relation man har

 • Relationen börjar oftast väldigt passionerat och romantiskt och tankarna kommer tidigt "det här kan nog vara mitt livs kärlek!".


 • Ganska tidigt in i förhållandet, börjar man se varningssignaler, men eftersom dragningen och känslorna är så starka så "väljer man" att inte agera.


 • Relationen kan ofta gå väldigt fort fram (att man flyttar ihop direkt eller skaffar barn).


 • Sakta men säkert blir relationen mer och mer destruktiv. Så som att man kan bli kallad för både det ena och det andra av sin partner.


 • Respekten för varandra finns inte där längre. Tankar som: "Om h*n gör så, så kan h*n gott ha, att jag gör si!". Hämd! Otrohet, misshandel Osv kan förekomma.


 • Svartsjuka, avund och maktkamper brukar ha sitt fäste i den här typen av relation. Egot får styra och man bryr sig enbart om sig själv och vad som är bäst för en. Åtminstone för någon av parterna. Det är inte en jämlik relation utan snarare att någon styr över den andre. Den ena blir "tvungen" att dansa efter den andres pipa.


 • Man kan hamna i ett läge av underlägsenhet: "Om du inte gör som jag säger så kommer jag lämna dig!"


 • Man lockar fram de sämsta sidorna i varandra.


 • Det går så pass långt att man stör sig på ALLT, tom på den andra personens andetag, eller när den andre äter.


 • Vi önskar att vår partner skulle vara lite mer som tex kompisens partner, eller personen i kassan på Ica, då skulle allt vara mycket bättre. Vi vill ändra på dennes beteende och personlighet.


 • Det är en jordisk relation (till skillnad från själsfrände och tvillingsjälsrelationer som är själsliga), där det är ytliga ting som spelar stor roll. Dvs vilket yrke/status personen har, vilken klädstil, hur mycket pengar på kontot, utseende Osv. Det är en "materialistisk relation" som bygger på att allt ska se bra ut utåt.


 • Det är ofta bråk och skrik, ibland riktigt stora sådana där den ena drar iväg på obestämd tid.


 • Stannar vi kvar, trots all denna destruktivitet, så utvecklar vi en bitterhet, slutar tro på kärlek och vi kan känna hat gentemot vår partner och även mot andra runt oss som är genuint lyckliga i sina kärleksrelationer.
Kom ihåg att det aldrig är meningen att man ska bli det minsta nedtryckt i en relation och att du aldrig kommer kunna ändra på en annan människas beteende. Det enda du kan göra är att fråga dig själv "Vill jag leva så här?". Om inte, så lämna! Vi säger inte att det är enkelt, men det är den enda vägen. Tankar som: "H*n kommer nog ändras, jag kan vänta!" På vad? Det är ditt liv som pågår, och just nu och sedan länge, har du blivit riktigt illa behandlad. Ta klivet ut i "det okända" (det är så det känns när man står inför det beslutet), och gör det direkt. Låt inte fler år av ditt liv gå åt till att kämpa i motvind. Vänd dig och gå i samma riktining som vinden, i medvind! Och handen på hjärtat, det kan bara bli till det bättre. Ofta stannar man kvar pga oron för ekonomin, vart man ska bo, hur det ska gå. MEN, när du väl börjar följa ditt hjärta, så kommer det bli medvind. Var inte rädd för att låta det gunga rejält under fötterna, det är det som gör att vi utvecklas ♥️


Vill du bli coachad av Jenny? 

Jenny coachar genom videosamtal. Vi tittar tillsammans på ditt liv och vart du står idag. Vi skalar av lager för lager för att få fram ditt sanna jag. Jag coachar dig i det du behöver i livet för att du ska kunna ta dig framåt. Jag har tystnadsplikt, vilket kan kännas skönt att veta. För coaching, maila till jenny@freeasabutterfly.se eller skicka ett PM på instagram: jenny_hamren eller freeasabutterfly.se. . Samtalet är 60 minuter långt och kostar 800 kr

www.FreeAsAButterfly.se