Jenny och Andreas flyttar ihop!

Hej alla underbara finingar till följare 😊 Nu är det mindre än en månad kvar tills vi flyttar ihop. Vi kommer bo ihop hos Jenny och kommer då äntligen få vara med varandra på heltid!


Att vara Tvillingsjälar och behöva vara ifrån varandra, det är som ni säkert redan förstått, en stor utmaning! Nu ändrar vi på det. Vi håller också på i detta nu med att starta upp vårt alldeles egna företag ihop, Tvillingsjälar AB. 

I och med att vi flyttar ihop, så innebär ju det också att vi kommer kunna producera ännu mer videos och poddar 👏🏼 Tiden kommer finnas! 

Den här hösten kommer bli den bästa någonsin ☺️ Vi har så mycket spännande projekt på gång! Bla har vi startat upp "Följ hjärtats röst" (se gärna det första avsnittet som ligger ute på vår youtubekanal) där vi hjälper människor som valt att följa sina hjärtan trots motgångar. Målet är att ge den vi hjälper en push i rätt riktning. Vi kommer också fortsätta med Kalla Kårar, vilket vi vet att ni älskar 🙌🏼. En del av projekten kommer vi behöva hålla hemliga ett tag till, men det är stora saker på gång, det kan vi lova 😌.