#FÖLJHJÄRTATSRÖST

Vi vill uppmuntra och stötta dig eller någon du känner som har följt sitt hjärta, när livet har varit allt annat än lätt. Därför har vi startat projektet #FöljHjärtatsRöst där vi hjälper dig på vägen. Kanske har du lämnat den där destruktiva relationen? Eller har du vågat sadla om mitt i livet? Upplever du att dina nära och kära inte står bakom dig? Kanske är det just dig som vi kommer hem till, för att ge dig en extra push i rätt riktning! 

#följhjärtatsröst är ett ideellt projekt där vi vill hjälpa andra att våga vara sig själva och våga följa sitt hjärta. Trots alla svårigheter runtom i form av tex fördomar, diskriminering, personliga problem eller ekonomiska utmaningar.Insamling

Vi startar en insamling där alla medel oavkortat går till den som vi har för avsikt att hjälpa. Vi marknadsför vår insamling via våra sociala medier där vi har en räckvidd på ca 500 000 visningar / exponeringar varje månad. Vill du vara med i någon av våra insamlingar, kika längst ned på sidan där ni kan se pågående projekt.

 

Vi berättar din historia 

För att medverka i projektet så innebär det att vi dokumenterar delar av din berättelse i ett youtubeklipp och / eller i vår podcast Tvillingsjälspodden på Spotify. Det går bra att vara anonym och vi producerar innehåll i ett sådant fall som inte avslöjar din identitet. Varför är just din historia viktig, tänker du kanske nu. Vi vill inspirera andra som befinner sig i liknande situation att inte ge upp och att våga följa sitt hjärta.


PÅGENDE INSAMLINGAR


"Diana" i Göteborg


Helgen 21-23 augusti besöker vi Diana som är bosatt i Göteborg. Hon lämnade sin trygga anställning för att satsa på sin stora dröm att jobba som reseledare utomlands, efter att ha separerat från en långvarig relation. Kort efter att hon rest till utlandet så slår Coronaviruset till med full kraft och lamslår hela världen. Nu står hon utan arbetsinkomst och riskerar nu att bli tvungen till att lämna sin bostad. Insamligen pågår tom 31 augusti och alla bidrag räknas, stora som små! 

Se hur det gick på Youtube eller lyssna på vår podcast - kommer inom kort!

Swisha till 0702776200 och märk din betalning med "Diana", mottagare Jenny Hamrén

Personen som vi hjälper är i behov av att vara anonym och heter egentligen något annat.

Alla bidrag som swishas överlämnas till den vi hjälper den 1 september. 

Info till myndigheter: Vi för en löpande dokumentation och kan redovisa våra insamlingar på begäran.

Söker du boende i GBG, södra delen? Diana hyr ut ett rum om ca 15 kvm och söker efter en inneboende! Klicka här för att skicka en förfrågan!

NOMINERA ELLER ANSÖK HÄR!

Fyll i dina kontaktuppgifter samt vem du önskar nominera - eller berätta om dig själv! De kriterier vi gärna ser att du uppfyller är:

1. Du är över 18 år gammal

2. Du har följt ditt hjärta och brutit dig loss i något avseende

3. Du är i behov av vår hjälp 

4. Du ger oss ditt medgivande att berätta din historia på vår youtubekanal / podcast på Spotify.

VI KOMMER ENDAST GE SVAR TILL DIG SOM VI VÄLJER ATT HJÄLPA. SVARSTIDEN KAN VARIERA KRAFTIGT. 

Kontakt: Grundare & ansvarig för projektet #FöljHjärtatsRöst: Jenny Hamrén, Jenny@freeasabutterfly.se